Значи като запаля 5-10 мин. като позагрее маркучите към радиатора-не трябва да са топли.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщениеЗначи като запаля 5-10 мин. като позагрее маркучите към радиатора-не трябва да са топли.
Comment
-
Хъмм.. Ай първо ЧНГТа колкото до термостата май и моя е за смяна,така както го описваш... 5-6 мин... Сега специално като се позастуди,независимо къд еи как карам тя си държи 50-60*,само и единствено ако има задръстване и седя 15-20 мин на място,тогава дига до 80*...направо ужас.Та исках да питам отново,за 145-ца TS също ли трябва да се сменя цялата джаджа,заедно със тръбички,поставки за датчици и т.н. щот така струва 53лв да му ... а иначе ако може да се смени самия термостат ще излезне само 15-20лв... Та много ще съм благодарен ако някой с опит сподели наученото
Comment
-
Първоначално публикувано от Corwin Покажи съобщениеХъмм.. Ай първо ЧНГТа колкото до термостата май и моя е за смяна,така както го описваш... 5-6 мин... Сега специално като се позастуди,независимо къд еи как карам тя си държи 50-60*,само и единствено ако има задръстване и седя 15-20 мин на място,тогава дига до 80*...направо ужас.Та исках да питам отново,за 145-ца TS също ли трябва да се сменя цялата джаджа,заедно със тръбички,поставки за датчици и т.н. щот така струва 53лв да му ... а иначе ако може да се смени самия термостат ще излезне само 15-20лв... Та много ще съм благодарен ако някой с опит сподели наученото
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЦелия се сменя. Най-много да го намериш без датчика и да си прехвърлиш стария.Alfa Romeo 155 2,0 T.Spark
Comment
-
Здравейте колеги !!!!
Гледам че има тема за термостата и за да не пиша нова реших да задам въпроса си тук.
В момента карам една Алфа 145 2.0 ТД 1997г.
Обаче нещо има проблем със загряване трудно вдига градусите иии повече от 60-70 не вдига.Искам да проверя първо термостата за да не е отворен и да не може да загрее но не знам къде се намира.Някой ако може да подскаже ?
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщениеВчера си сложих нов термостат BEHR - еми заспа работата !!! На 7-8 минути от тръгването сутрин си ми вдига температурата, парното ще ме опече, надявам се и разхода да падне малко, щото преди не падаха оборотите под 1 000 при 65-70 градуса максимум.
Comment
-
отговор
Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщениеИ кви праи е той?Искаш да кажеш че не си вдигал повече от 70 градуса със старият.((( На градско след 20 мин. по светофари, тръгваш, караш на 2 и 3, спираш и т.н., горе-долу ги докарваше докъм 90 гр., ма а съм покарал 2-3 мин. на 4 - 5 предавка и пак пада до 60-65 гр.
Бе сега направо се родих. Пък и BEHR си е BEHR, марка си е...
Comment
-
колеги бихте ли ми обяснили нещо.като запаля двигателя,маркуча след термостата(от дясно на мотора,незнам на другите алфи как е)ми загрява заедно с мотора,значи термостата не е затворил и върти големия кръг.следователно неработи,ОК . къде се намира датчика които ми показва температурата на двигателя вътре на таблото,колкото и да загрее мотора си показва около 55 градуса.възможно ли е само датчика да е прецакан и аз да си мисля че колата не загрява достатъчно.или цялата работа си идва от термостата.
__________________156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment